am bucatarit usor vara aceasta ...foarte putine dulciuri... multe legume... fara prajeli...
pana vin inghetatele si tartele incep cu o mica incalzire supita cu galuste...
pun reteta maine si completez si reteta la tortul egiptean! va pup!
asa arata:


2 morcovi potriviti
2 rondele de telina
1 ceapa
sos de rosii (optional) - de obicei folosesc rosii in ciorbe si nu in supe; am vrut sa dau mai mult culoare decat gust de rosii
3 litri de apa
delikat/ knorr cub pui

2 oua
7 linguri de gris
1 lingurita amidon
1 lingura ulei
1 praf de sare

dupa ce am scos pieptul am pus toate legumele... capacul deasupra si le-am lasat sa fiarba nestingherite :))

am batut bine albusurile cu telul...





am lasat focul la mic si am pus galustele in supa... le-am lasat vreo 5 minute dupa care le-am intors usor ca sa nu se destrame... am pus capac deasupra si gataaaa...
eu le-am facut cu ajutorul unei linguri de supa si au iesit maricele... daca le vreti mai mici folositi o lingurita...
au iesit foarte pufoase si foarte bune:D...




Pofta mare!!