reteta asta este pur si simplu minunata...m-am indragostit instant de ea...fina, cremoasa...delicata...
pt iubitorii de cafea only! ;)
zambiti va rog! :D
in admirare...
prima lingurita...
si acum Ingredientele: (6 forme de silicon medii)
180 ml lapte condensat
50 gr. cafea solubila, poate fi si nesquick
50 ml lapte rece
250 ml frisca lichida
cafeaua solubila se dizolva in laptele rece...
cafeaua rece se amesteca impreuna cu laptele condensat...
frisca se bate separat...
amestecul de cafea se toarna in fir subtire peste frisca amestecand de jos in sus pana se incorporeaza...
va sfatuiesc sa gustati in timp ce incorporati cafeaua... daca veti considera ca e foarte aromata, nu turnati tot...
mixati apoi la viteza mica 1-2 min pana capata consistenta
am turnat compozitia in forme de silicon apoi am dat la congelator timp de 3-4 ore...
cand rasturnati pe farfurie pudrati cu cacao dulce...
pofta mare! Reteta este a Laurei Adamache pe care o pup si-i multumesc!
Curcan fript, da’ bun, în stil american – Peneș Curcanul
Acum 58 de minute