tag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post7605346032469092845..comments2023-12-13T10:29:46.818-08:00Comments on Diamond Cuisine!: Tarta cu pere - delicioasaaaa!diamondhttp://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-19486825892883440362018-10-31T08:50:36.565-07:002018-10-31T08:50:36.565-07:00cu... mainile! cu... mainile! diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-76441470343379193732018-10-31T08:50:08.130-07:002018-10-31T08:50:08.130-07:00dupa multi... ani... raspund: perele au fost jumat...dupa multi... ani... raspund: perele au fost jumatati? verzi? focul la ce temperatura? diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-79010007541121370642018-10-31T08:48:56.351-07:002018-10-31T08:48:56.351-07:00Buna ziua!
Mai multe detalii decat aveti in poze, ...Buna ziua!<br />Mai multe detalii decat aveti in poze, nu le-ati putea avea decat intr-un video, probabil voi face si asta! <br />Nu stiu ce publica Unica, reteta asta este pe acest blog de foarte mult timp, nu este a mea, dar avand acordul autoarei am publicat-o si mi-a iesit exact ce trebuie<br />pozele sunt ale mele 100% dupa reteta aferenta, prezentata pas cu pas! acum... stiu ca ceea ce se numeste impropriu "crema" este un pandispan care, la contactul cu perele moi, coapte ( soi bergamote) feliate nu face decat sa inmoaie acel mini blat, schimband total textura! <br />daca ati folosit pere tari, verzi, jumatati... e posibil sa nu va iasa ce trebuie! respectati temperaturile! nu uitati ca pana si felierea perelor si asezatul in tava pot schimba la copt textura prajiturii! in curand voi reface si voi posta pe pagina de facebook ca sa va conving ca am dreptate!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-47154791346702820842018-10-31T08:37:38.880-07:002018-10-31T08:37:38.880-07:00ma bucur ca ati incercat! de fiecare data cand fac...ma bucur ca ati incercat! de fiecare data cand fac reteta asta, imi iese exact ca in poza! daca perele sunt tari, verzi... si jumatati... probabil aveti un rezultat diferit! puteti face oricare alta reteta, netul abunda! o zi buna!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-84981353891486303872018-10-31T07:31:05.447-07:002018-10-31T07:31:05.447-07:00Buna ziua!
Va rog sa ne detaliati cum de a iesit o...Buna ziua!<br />Va rog sa ne detaliati cum de a iesit o tarta de pere cu crema si nu una cu pandispan, din moment ce reteta identica este si pe site-ul "unica": https://retete.unica.ro/recipes/tarta-cu-pere/.<br />Se vede clar in poza ca nu are nici o treaba cu crema (as cum este in pozele de aici).<br />Acum ori reteta de aici nu are pozele care trebuie ori crema se face altfel. In nici un caz acea reteta de crema nu o sa iasa o crema fiind vorba de ingrediente si intructiuni pentru pandispan.<br />Chiar doresc sa faca tarta din poze si nu pe cea cu pandispan :).<br /><br />Astept cu nerabdare indicatiile dumneavoastra!<br />Numai bine!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03698670528143972397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-14024168426664891642017-08-12T04:55:31.452-07:002017-08-12T04:55:31.452-07:00Cand am citit ingredientele pt.umplutura mi-am spu...Cand am citit ingredientele pt.umplutura mi-am spus ca nu are cum sa iasa cremoasa pt.ca oua zahar si faina inseamna aluat chec. Totusi am incercat si am avut dreptate, dupa copt, peste aluatul fraged este un aluat pufos cu pere peste el si nicidecum unul cremos. A doua oara nu mai fac aceasta reteta.gigihttps://www.blogger.com/profile/01952027576050195518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-8185285464412480312015-10-22T11:07:07.375-07:002015-10-22T11:07:07.375-07:00Am urmat pașii întocmai,zic eu, dar nu mi-a ieșit ...Am urmat pașii întocmai,zic eu, dar nu mi-a ieșit deloc asa..�� ce la tine arata ca o crema la mine e ca un pandișpan și la mijloc aluatul era puțin crud. Ce am greșit totuși?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13240677557868684698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-2058378315075585022015-09-24T06:47:47.834-07:002015-09-24T06:47:47.834-07:00Cum pot face aluatul daca nu am robot de bucatarie...Cum pot face aluatul daca nu am robot de bucatarie?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18324400416270835804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-27625656168159112972013-11-28T13:25:25.071-08:002013-11-28T13:25:25.071-08:00data viitoare faceti aa cum va taie capul si price...data viitoare faceti aa cum va taie capul si priceperea... reteta nu este a mea. am facut exact asa cum a facut si sursa si mi-a iesit! nu dati vina pe altii pt incomptenta dvs. o zi buna!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-87844645590560225632013-11-28T12:06:08.043-08:002013-11-28T12:06:08.043-08:00Am incercat sa fac, n a iesit nimic, bineinteles! ...Am incercat sa fac, n a iesit nimic, bineinteles! La toate tartele, aluatul se introduce singur 10 min la cuptor si apoi se pune umplutura, lucru pe care nu l ati mentionat. Nici umplutura nu e mare lucru, lipseste ceva...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-59390650729020984132012-09-25T14:40:19.923-07:002012-09-25T14:40:19.923-07:00multumesc, Andreea! mie mi-a placut foarte mult! t...multumesc, Andreea! mie mi-a placut foarte mult! te astept cu placere in continuare! si daca ai cont de facebook fa o poza la tarta, posteaza apoi da-mi tag! sa vad rezultatul!(pe viitor desigur)diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-32272651030872809962012-09-21T01:58:37.010-07:002012-09-21T01:58:37.010-07:00Intr-adevar foarte gustoasa...aceasi impresie mi-a...Intr-adevar foarte gustoasa...aceasi impresie mi-au lasat si oaspetii mei la masa knd mi-au inapoiat farfuriile fara nicio frimiturica pe ea...;))Andreeanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-80701997805256905812012-08-22T14:01:02.123-07:002012-08-22T14:01:02.123-07:00bine ai venit, Mirunika! eu te sfatuiesc sa incerc...bine ai venit, Mirunika! eu te sfatuiesc sa incerci la 180 de grade C desi atunci cand am facut tarta asta aveam un alt cuptor care nu avea setari de temperatura. cam toate prajiturile la fac inre 170-180 g ...sa dai focul un pic iute apoi mai scazi din intensitate! te astept cu impresii si iti tin pumnii nu e greu!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-39542941560798586122012-08-21T08:14:55.169-07:002012-08-21T08:14:55.169-07:00Buna,
daca ati vrea sa ajutati o incepatoare cu n...Buna, <br />daca ati vrea sa ajutati o incepatoare cu niste detalii m-as bucura: la ce temperatura exact se lasa (cuptor pe gaz) si cat timp? <br />Multumesc.Mirunikahttp://www.pensiune-apuseni.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-77347996051745957442012-08-16T13:11:53.505-07:002012-08-16T13:11:53.505-07:00Arata nemaipomenit de bine !Arata nemaipomenit de bine !miremirchttps://www.blogger.com/profile/02013243949831948722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-75465809351438213102012-06-08T14:06:39.663-07:002012-06-08T14:06:39.663-07:00ramai anonim...ca e mai bine asa...ramai anonim...ca e mai bine asa...diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-30272192468223413582012-06-08T08:38:24.028-07:002012-06-08T08:38:24.028-07:00o mare porcarieeeo mare porcarieeeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-6901030784889335182010-10-19T13:37:59.908-07:002010-10-19T13:37:59.908-07:00Oana, sa iti fie de bine :D o sa o fac si eu in cu...Oana, sa iti fie de bine :D o sa o fac si eu in curand :Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-30618978770359409062010-10-19T11:57:04.016-07:002010-10-19T11:57:04.016-07:00Foarte buna! Am incercat-o si deja am incarcat inc...Foarte buna! Am incercat-o si deja am incarcat inca o tava! Multumesc!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/16631256772113666974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-54707798377502149142009-12-09T17:05:01.410-08:002009-12-09T17:05:01.410-08:00Daneza, ma simt onorata de prezenta ta aici! si nu...Daneza, ma simt onorata de prezenta ta aici! si nu, nu glumesc!:D te consider o adevarata maestra!:D tarta e intr-adevar o bunatate si o recomand! te pup o saptamana buna in continuare!:Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-62129786205454762292009-12-09T16:59:57.884-08:002009-12-09T16:59:57.884-08:00multumesc, Poppy, esti o draguta!:D reteta asta e ...multumesc, Poppy, esti o draguta!:D reteta asta e de pus la loc sigur in caiet!:Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-77405354970735087122009-12-09T16:59:07.057-08:002009-12-09T16:59:07.057-08:00multumesc, Elena! mare dreptate ai! :)) cozonacul ...multumesc, Elena! mare dreptate ai! :)) cozonacul e bomba calorica, dar o felie de tarta ne permitem toate!:Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-26485396990973648852009-12-09T16:58:00.679-08:002009-12-09T16:58:00.679-08:00Geta, bine ai venit!:D tarta a fost delicioasa si ...Geta, bine ai venit!:D tarta a fost delicioasa si tare parfumata!:D<br /><br />te pup!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-75733026448288488212009-12-09T16:56:32.919-08:002009-12-09T16:56:32.919-08:00Gabi, ma bucur sa te revad!:d si eu sunt un fan al...Gabi, ma bucur sa te revad!:d si eu sunt un fan al tartelor cu fructe! :D si da merele si gutuile sunt un deliciu in prajituri!:D te pup, weekend placut!diamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630914024678456380.post-13868934405063203432009-12-09T16:55:22.520-08:002009-12-09T16:55:22.520-08:00Lop, esti tare!:)) nu-i problema daca n-ai facut, ...Lop, esti tare!:)) nu-i problema daca n-ai facut, pt orice este un inceput! o sa-ti placa mult,asta daca bineinteles iti plac si fructele! sper sa-ti iasa, n-are de ce sa nu-ti reuseasca!:Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.com