in mod normal prefer sa o fac cu taitei de casa... va sfatuiesc sa folositi taietei de casa in supe in general!
de altfel, o linguritza, doua de smantana va face supa... mai delicioasa...
obisnuiesc sa pun legumele intregi la supe daca sunt mai mici, sau le tai in bucati mai mari... ceapa o arunc intotdeauna, cartofii ii tai mai mici...asta am vazut la mama mea, si nu-i pare rau ca fac ca ea!
imi place la nebunie gustul pe care il da telina supei...
Pozele de prezentare:


un piept de pui cu os
2 morcovi
4 cartofi
un pastarnac
o telina potrivita
o ceapa
o mana de taitei cu ou (sau de casa is muuult muuult mai buni)
marar
patrunjel
piper/piper boabe
sare
condimente speciale pt supe (eu nu pun decat sare si piper)
optional: smantana

adunati cu grija spuma, aveti grija sa nu de-a carnea in fiert pana nu adunati spuma...



cand morcovii sunt pe jumatate fierti se adauga cartofii....

se sareaza, pipereaza dupa gust
buchetele de verdeata se taie arunt, se acopera oala cu un capac pt cateva minute...




Pofta maree!
Buna ziua!
RăspundețiȘtergereVa intereseaza sa faceti link exchange ?
Eu va pot pune link-ul dvs. pe http://reteteacasa.wordpress.com/ si doresc link catre: http://www.ejocurigatit.com cu titlul: Jocuri de gatit
Astept un raspuns din partea dvs.
O zi buna !
florinro83@yahoo.com
cu galusti, cu taitei, cu cartofi... supa de pui e grozava, mai ales daca esti racit/gripat. 3 castroane pentru mine (mi-e o foame de lup :))
RăspundețiȘtergereCristina,mare dreptate ai!:D te invit la o supita! si la ceva dulce, de ce nu? :D
RăspundețiȘtergered-le Florin, va contactez pe mail!
RăspundețiȘtergere