sâmbătă, 13 martie 2010

Chiftele de pui cu susan



va promit ca in scurt timp pun reteta...:D

am revenit! am avut o zi grea, abia am apucat sa-mi trag sufletul!:D

defilam in toata mandria:


Ingrediente:
kg carne tocata de pui
1 ceapa
2 morcovi
1 ardei gras rosu
4 catei de usturoi
1 lingurita de cimbru
patrunjel verde
piper
sare dupa gust
2 oua
4 felii de paine
lapte pentru inmuiat feliile de paine
susan si seminte de in

punem in cuva robotului legumele taiate bucati mari... morcovul se fierbe separat 15 min in apa cu sare apoi se pune in cuva robotului dupa ce s-a racorit...

se adauga carnea de pui...

oualele batute bine... paine inmuiata in lapte si scursa ...verdeata...sarea, piperul...

cand compozitia e gata se formeaza chiftelute cu mana uda...
daca, compozitia este prea moale, puneti cateva liguri de pesmet...

semintele de in se amesteca, cu cele de susan...

fiecare chifteluta se acopera bine cu seminte...

stand cuminti la rand si asteptand...

se prajesc in baie de ulei incins sau se fac la cuptor- varianta dietetica...:D se asaza frumos pe hartie de copt si se lasa aprox 50 de min...
sunt niste aperitive minunate si nu numai...
au avut mare trecere!


sa aveti pofta! source!

30 de comentarii:

  1. Pana vii cu reteta, iti spun ca arata super... si salivez intens, mai ceva ca un copil mic in fata unei bomboane :D
    Aranjamentul pe farfurie ma duce cu gandul la un paun.. nu stiu de ce :)))):P.. oricum, arata foarte bine..

    RăspundețiȘtergere
  2. Stralucitoareo,

    Te-ai dus la discoteca ?
    Eu te iert,ca am dedus din pozele foarte explicite.
    Pup diamanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul arata super profesional!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. esti trendy cu asa o prezentare finala minimalista.foarte fain !

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm,dupa sfintii aia grozavi acum vii cu aratoasele astea de chiftele,sa ma faci sa salivez la unsprezece noaptea...pai asta-i treaba buna,diamond?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce deliciu!
    Va scriu sa nu patiti si voi la fel.
    Dar ce-si face omul cu mana lui..........Rabdarea mea e pusa la incercare acum, ca trebuit sa-mi sterg blogul si sa-l refac - la aceeasi adresa - pentru ca n-am avut ce face si am vrut sa incerc un nou template; odata instalat, mi-a stricat site-ul. (vezi ce mi-a facut si pe retete123.blogspot.com. de care inca nu m-am ocupat sa-l refac)
    Am salvat continutul, dar e pacat ca am pierdut atatea contacte si trafic, stabilite in mai mult de 1 an.
    Te rog sa te inscrii din nou in randul celor care ma urmaresc. Multumesc.
    Acuma verific listele de favorite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru reteta si pentru prezentare!Sunt sigura ca sunt delicioase, abia astept sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata reteta, fata de diamanant! Iar aranjamentele tale sunt grozave, imi place cum pui mancarea in valoare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prezentarea este nemaipomenita! Si reteta, pentru ca am pohtit la ea nu gluma. O sa fac si eu, dar fara oua in compozitie (nu am voie la dieta sa amestec tipurile de proteine!) si coapte. N-or sa fie dementiale ca ale tale, dar daca am pohtit trebuie sa fac ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. des boulettes à croquer, j'adore cette recette qui est remplie de bonnes saveurs
    bonne journée

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata grozav!!! Am facut si eu acum ceva timp, dar n-am fol seminte de in..O sa incerc si reteta ta;)..

    RăspundețiȘtergere
  12. Olgutza, esti simpatica! :)) m-ai facut sa rad nu gluma!:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Lia, fata, care discoteca? :)) abia respir!:d te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. multumesc, tartoras, esti draguta!:D

    RăspundețiȘtergere
  15. pansy, ce tare esti! :))) ami aveam cateva ramase! :)) s-au mancat repede!:D te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. alis, nu-i treaba buna! dar ce sa fac, cand sa postez, daca ziua nu prea stau pe acasa? :)) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Diana, multumesc ca m-ai anuntat! m-am inregistrat din nou pe pagina ta!:D te pup! ai grija ce experimentezi!:D

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc, Vio, te astept cu impresii!:D

    RăspundețiȘtergere
  19. iepurica, ma flatezi! pozele tale imi plac de mor!:D multumesc, pt aprecieri! te pup!:D

    RăspundețiȘtergere
  20. Elena, mult spor! astept impresii! :D te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Fimere, merci beaucoup, c'est tres jolie! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. multumesc frumos, Miha! nu-i asa ca-s bune? :D te pup!

    RăspundețiȘtergere
  23. Diamond, facut, folosit ideea si au fost - coapte, nu prajite - mult mai bune decat ma asteptam. Suntem tributari obisnuintelor cu chiftele prajite, deci, probabil ca nu au fost 100% ca cele prajite, dar au fost in procent de circa 99%. Multumesc mult si felicitari pentru realizarile tale deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  24. multumesc, Elena, esti foarte draguta!:D abia astept sa le fac si eu in cuptor, nu ma omor dupa prajeli...dar sotul meu da!:D asa ca eu am mancat 2-3 el restul!:D te pup si-ti multumesc pt ideile tale foarte faine!:D

    RăspundețiȘtergere