potrivit spuselor autoarei, Flory, desertul e originar din Sicilia unde se prepara cu infuzie de flori de iasomie... am pus vanilie ca iasomie n-am gasit :)
poza de album:


1 l suc pepene rosu
100 gr. zahar
90 gr. amidon
1 linguritza esenta de vanilie (am pus de la dr Oetker un pliculete cu esenta)
fulgi de ciocolata
fistic tocat (nu am avut )

apoi se pune in blender/robot...







daca in momentul cand puneti pe foc compozitia e rozalie...la sfarsit isi va recapata culoarea ...

deasupra am garnisit cu ciocolata rasa... cu aroma de zmeura :D

sotul meu a spus ca gustul pe care i-l lasa budinca la final ii aminteste de dovleac cu zahar calit la cuptor :))))
omu si fanteziile lui :))

va pup! Flory, multumesc pt reteta! :*
Ce frumos arata!!
RăspundețiȘtergeremultumesc! :**
RăspundețiȘtergereadorrrrr pepenele rosu iar budinca e preferata mea :*
RăspundețiȘtergereSear frumoasa draga mea!
multumesc, Emily! te pup draga mea!
RăspundețiȘtergereNu puteai sa-i dai o forma mai potrivita,arata minunat!Ma bucur ca ai incercat-o si ca v-a placut!Pupici multi!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Flory! pupici!
RăspundețiȘtergere