racoritoare, fara grasimi... pe caldurile astea merge strasnic, cand nu pot manca mare lucru...
ii super buna cu un ou ochi si cu cas... deci, da! asa da!
pozele de prezentare:


3-4 rosii depielitate
1 ceapa
1 dovlecel
1 ardei
1 morcov
1 vanata
sare
piper






am pus vinetele taiate cubulete...

se fierb si ele... nu prea tare sa fie al dente...



11 comentarii:
Tocanita,tocanita ce bunatate,demult nu am mai mancat tocanita seamana mult cu cea care mi-o facea bunica.MMM...f.buun,
Mersi pentru ca mi-ai amintit de bucataria de acasa de la buni.
O sa o incante si pe ea cand o sa i-o spun ,cu siguranta!!
Bunnn!
bune idee mi-ai dat sa sti ca am sa o probez
Ai dreptate , merge pe Cälduri minunat , Ratatoille asta. Aratä foarte bine. Compliment
Salutäri
kity, ma bucur ca-ti aduc aminte de vremuri placute! :D te pup si te mai astept!
Alex, sa-mi spui daca ai probat-o si-ti place! :D te pup, cu drag! :D
Kochbuch inseamna Bucatar, nu? :) am facut si io putina germana la scoala! :D multumesc pt compliment! imi plac mancarurile usoare, naturale si cat se poate de simple vara!:D te mai astept cu placere!:D
multumesc pt invitatie, Olivia! voi participa cu cateva retete! :D
Hallo Diamond,
mincäruru usoare sint imdeiat si mincäruri mai fine.....
jacktel este combinatia dintre nume si prenume si Kochbuch inseasmnä Carte de Bucate.
O Zi minunatä iti doresc.
Salutäri Jacob
Jacob, e clar am uitat tot ce am facut la scoala aia! :))
o sa fac si manacaruri rapide si fine, sunt la inceput! :D
weekend placut! :D
Hallo,
acuma incerc sä explic ce am vrut sä zic in Postarea dinainte.
Micärurile usoare sint prin Ingrediente si pregätire mai finute.
Si asta asa pregätite este pentru mine o Mincare finutä.
sorry da eu sint intradevär cam la inceput cu Romina ..da si eu invät...
Incä tot asaun WE pläcut
Jacob, am inteles acum! :D
am intrat pe blogul tau, totul arata exceptional de bine! felicitari! :)
Trimiteți un comentariu