pozarul...


Ingrediente:
pt perisoare
carne tocata de pui- piept si/sau pulpa
1 ceapa tocata fin
2 oua
o mana de orez
sare
piper
pesmet daca e cazul si compozita e prea moale
vegeta
pt sos
2 cuburi unt
2 - 3 linguri de ulei
5 linguri de faina
lapte rece
zeama de la supa in care au fiert perisoarele
vegeta
piper
patrunjel tocat

se formeaza perisoare cu mainile umede...






se adauga lapte rece si se pune suficient cat sa se desfaca faina...
se adauga supa...sosul trebuie sa aiba consistenta unei ciulama subtiri sau mai diluate...



Gabi, iti multumesc pt reteta:)
13 comentarii:
Ce pofta mi-ai facut!
:D hihi, te cred sunt maxim de bune :P
O idee buna pentru pranz. Un deliciu. Te pup!
Arata super ,o mancare delicioasa!O zi faina!
imi plac grozav ! eu as fi mai indrazneata cu condimentele .incearca boabe de coriandru macinate sa vezi ce minunatie iese !
cam 1,5 linguri la un kilogram de carne
ai dreptate, nana! si eu te pup! :D
multumesc, Nela! ai mare dreptate! te pup!
pansy, mereu imi plac sugestiile tale...stii tu multe nu gluma!:D promit ca incerc!:Dte pup!
mm, ce gustos! trebuie sa mai vin pe-aici ;)
multumesc, te mai astept!:D
Îmi plac mult perisoarele tale!
Acum am pregatit aceasta delicioasa mancare....,hmmm super bune.Multumesc pt.reteta.O zi minunata va doresc:-)
sa va fie de bine! va mai astept! :D
Trimiteți un comentariu