imi place pasca dar nu stiu cum de fiecare data mananc branza si ramane aluatul de cozonac...decat asa mai bine o pasca numai din branza... ideal :D
asa arata:



800 gr. branza de vaci
5 oua
200 ml smantana
12 linguri de zahar
5 linguri de faina
1 plic, chiar si 2 de praf budinca instant daca branza este prea moale ( budinca se poate inlocui cu amidon)
1 lingurita praf de copt stins cu lamaie
coaja de lamaie rasa
esente - eu am pus si rom
zahar vanilat
100 gr stafide sau mai mult







se da la cuptorul bine incins in prealabil...se lasa 60-70 de min depinde de cuptor...




precizari: cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale...asa trebuie sa fie...cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.
Edith, multumesc mult pt reteta!
11 comentarii:
Arata super mortal, abia astept reteta sa fac si eu, vroisem s afac una de Pasti, dar cum am fost doar doi, era prea mult :) Te pup!
pare a fi dupa ingredientele din poza un fel de prajitura desteapta.astept reteta si la anul am s-o fac.arata grozav!desi eu mananc pasca pe post de paine,de Pasti,dar am s-o incerc
super ! pansy are dreptate este un fel de prajitur - cheesecake
Vai cum arata de bine! Ispita curata, doar sa gasesc niste branza de vaci adevarata si o execut :) Pupici si un weekend superb cu familia si prietenii!
Que ricos ingredientes y precioso diamond,excelente elaboración,voy a seguir tus pasos seguro me sale bien,cariños y abrazos,escelente receta.
Alina, si noi am fost doi dar am dat fuga pana la tata si s-a rezolvat tot!:D inca am avut si tortul egiptean :D te pup!
panselutza mea draga, nu nu este ca si prajitura desteapta, pasca asta este ca o prajitura pufoasa, omogena cu muuult muulta branza! merita incercata!:D te pup!
asa este, Nil e ca un cheesecake foarte bun si aromat ,merita incercata reteta!:D pup!
multumesc, Alina! sper ca ai avut un timp frumos!:Do saptamana placuta iti doresc!:D
Muchas gracias, Rosita.es una buena receta que le recomiendo. besos :D
Asa este, nu seamana absolut deloc, eu le fac pe amandoua.
Trimiteți un comentariu