vineri, 17 aprilie 2009

Vinerea Mare


Pastele este o sarbatoare in care Dumnezeu ne cheama sa ne cercetam, sa meditam la cele ce s-au intamplat si care a fost scopul suferintelor lui Iisus!

Faceti-va timp azi cateva minute si cititi ce s-a intamplat Vinerea Mare... o suferinta de nedescris, pe nedrept...Da, Dumnezeu a dat pe Fiul Lui scump si preaiubit la moarte pentru pacatele noastre, ale fiecaruia... a platit cu sangele Lui scump ca noi sa putem avea viata noua! Sa credem in moartea si invierea Lui, sa-I dam cinstea cuvenita!

Mi-a spus odinioara cineva... draga mea, Pastele e pentru suflet nu pentru pantece/stomac! Atunci am inteles! Pregatesc bunatati dar am in minte scopul pregatirilor! Il sarbatoresc pe Domnul! Rugati-va Lui si multumiti-I! :)

“Totus, El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu, si smerit. Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti. Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor. Cand a fost chinuit si asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la macelarie, si ca o oaie muta inaintea celor ce o tund: n-a deschis gura.” Isaia 52:4-7


2 comentarii:

lauralaurentiu spunea...

Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!

diamond spunea...

Multumesc, Laura! Domnul sa iti dea lumina si bucurie in casa ta! te pup!