:D :D :D yumm!
gata scoase din cuptor!
la pozat!
Ingrediente:
ciuperci albe mai mari
1 ceapa medie
3 catei de ustroi
1 rosie-marime medie eu am pus un sos de rosie
150 gr. sunca de pui afumat
1 legatura mica de patrunjel
130 ml smantana
cascaval afumat ras
ulei de masline
sare
piper
Ciupercile se spala bine, se curata de pielite...
coditele se toaca maruntel...
ceapa se toaca si ea marunt...
cand s-a aurit usor se adauga coditele tocate...
apoi sunca afumata taiata cuvulete mici...
compozitia se caleste pt cateva minute apoi se adauga rosia maruntita sau sosul de rosii (in cazul meu) si smantana....
dupa cate clocote am pus si patrunjelul tocat...se sareaza, se pipereza...
se lasa sa se scada bine... sa fie solida compozitia...
intre timp am dat cascavalul pe razatoare...
cand a fost gata am umplut ciupercile cu aceasta compozitie...
cascavalul ras se presoara deasupra...
se da tava la cuptorul preincalzit...
cand s-au rumenit frumos deasupra le-am scos! sunt minunate!
pofta mare! sursa: Maya! iti multumesc si te pup!
Friday Things #554
Acum 2 ore
8 comentarii:
Faine tot si apetisante.
Sa ai o Primavara frumoasa.
Yumy, yumy! Sunt excelente!! Pupic!
Iti doresc o primavara plina de realizari si succese.
Arata pur si simplu demential!Sunt tare bune si merg ori ca aperitiv sau ori ca si garnitura :)
La multi ani!! O zi insorita si plina de iubire!
Buna,
Si eu sunt fana ciuperci, dar am incercat si eu o data sa le fac umplute si aveau foarte multa apa in ele, in palarie mai exact. in general ele sunt mai apoase, dar tie cum ti-au iesit? trebuie vreun tip anume de ciuperci?
Ms frumos si numai bine!!
Sarbatori fericite !!
Buna, eu am folosit ciuperci champignion cu palarie mai mare. le-am cumaprat de la kaufland. nu au fost foarte zemoase, adica nu mai mult decat trebuie!
Un an nou plin de bucurii! te astept oricand cu mare placere!
www.pastrav-afumat.ro
povestea cobzei de pastrav afumat
Trimiteți un comentariu