marți, 4 decembrie 2012

Pui cu rozmarin

azi vin cu o reteta simpla, gustoasa de te lingi pe degetele...
fara prea multe vorbe ca in afara de laude nu am ce sa mai cuvantez...

asadar:
 Ingrediente:
600-800 gr. cartofi potriviti (eu i-am fiert in coaja apoi i-am decojit si i-am taiat rondele)
500 gr. ciuperci
6-8 ciocanele de pui
o canita de ulei de masline
sare, piper, alte condimente pt pui si cartofi daca doriti
un varf cutit chili
rozmarin proaspat- al meu nu a fost chiar proaspat ca s-a uscat el singurel in frigider ca deschisesi punga din curiozitate :))
 din jumatatea de cana de ulei, am facut o marinata pt pui in care am adaugat 2 crengute de rozmarin tocat (fara bete) sare, piper, chili, condimente pt pui.
cu aceasta marinata am uns ciocanelele de pui...

intr-o tava am asezat frumos rondelele de pui peste care am tocat 2 ramurele de rozmarin...
 apoi am pus ciupercile taiate felii, am turnat cealalta jumatate de cana de ulei...
deasupra am pus ciocanelele de pui...si am dat la cuptorul preincalzit 45-50 min...eu am acoperit cu  folie de aluminiu ca sa nu se usuce de tot si mai apoi am scos folia ca sa se rumeneasca frumos...
uite asa...
 pofta mare, este foarte bun!
multumesc, Teo's kitchen!

4 comentarii:

FLORY spunea...

Arata grozav si este un deliciu!Pupici

Paula Gafitescu spunea...

wow, grozava! Ce pofta mi-ai facut...si e abia dimineata :) Pup

Nadji spunea...

Beaucoup de saveurs. Un plat comme on aimerait en manger souvent.
A bientôt

Lulu spunea...

Delicioasa,si arata minunat!!