sâmbătă, 1 iunie 2013

Pastrav a la Venitienne

reteta aromata, usoara... pentru un pastrav delicios!

ia colea poze si reteta!
Ingrediente:
4-6 pastrăvi
2 linguri unt
1 linguriță sare
1 linguriță piper
1 lingură mentă tocată
1 lingură rozmarin tocat
1/2 lingură cimbru tocat
2-3 căței de usturoi tocați
coajă de lămâie rasă (opțional)
ulei de măsline
pesmet

pestele se curata si se spala bine ...
(inculpatii ranjind la poze)
asadar...
untul moale se amestecă bine cu sarea, piperul, menta, rozmarinul, cimbrul, usturoiul și coaja de lămâie...

cu untul aromat se umplu păstrăvii...

 pastravii se dau la frigider timp de 30 de min...
apoi se tavalesc prin pesmet...
se pun pe un grilaj sub care se asaza o tavă cu hârtie de copt. Se coc la 180 grade (cu ventilație dacă aveți) 15-17 minute.
puteti sa-i papati cu  mămăligă, orez cu legume, cartofi fierți sau copți cu unt și sos de usturoi...
 pofta mare! multumesc Hana pt reteta! :* :* :*

2 comentarii:

Lubita Iancu spunea...

Cu reteta asta m-ai prins!!!e buna si-mi place!!
Weekend minunat!!

diamond spunea...

multumesc, draga mea! te pup! :*