azi vin cu o reteta buna pe baza de peste... un pate tartinabil pe paine prajita, e pur si simplu minunat!
Ingrediente:
1 macrou crud (fileuri, fara piele si oase)
1 ceapa micutza
150 gr. branza topita
2 oua fierte tari
2 linguri de unt
piper
sare
zeama de la o jumatate de lamaie
pestele se fierbe in apa cu sare timp de 10-12 min... daca il aveti congelat, asteptati sa se dezghete, il spalati apoi il fierbeti.
dupa ce s-a racit, pestele se zdrobeste cu furculitza, se adauga zeama de lamaie...
untul moale se amesteca impreuna cu branza topita, ouala se dau pe razatoare, ceapa se taie marunt...
se amesteca impreuna cu pestele...
se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
serviti pe felii de paine prajita...
de aproape...
pofta mare!
Clătite bucovinene – povești românești
Acum 54 de minute
7 comentarii:
Minunat, si mie imi place sa fac in casa diverse preparate tartinabile! Pupici
asa este, Paula! sunt mai bune cand le faci in casa! :*
Un aperitiv pe gustul meu :)
Pupici!
multumesc, Andreea! :D
Pe gustul meu!
O idee minunata!!!
Pupici!
Da,da e foarte bun dimineata si nu numai!!
Trimiteți un comentariu