joi, 14 martie 2013

Tartine cu somon afumat

azi am pt voi aperitive minunate pe care le puteti face oricand cu minimum de efort...
sunt foarte ochioase si dispar f rapide de pe platou... combinatia de branza aromata cu verdeturi, peste afumat, chili... este tot ce ti-ai dori...

la evenimente festive, aceste aperitive isi gasesc mereu locul...alaturi de alte mici delicii ale caror retete le voi prezenta pas cu pas...
produsul final:

Ingrediente:
o paine bagheta feliata
1 cutie crema de branza cu verdeata
file de somon afumat
patrunjel
fulgi de ardei iute, piper
zeama de lamaie
rosii cherry (dulci)
feliile de paine se rumenesc f putin in cuptor, apoi se ung cu crema de branza... (daca ii mai trebuie ceva, potriviti-i gustul)
deasupra se asaza feliile de somon... si se stropesc cu zeama de lamaie...
deasupra presarati condimentele...patrunjelul tocat marunt!

pofta mare!

5 comentarii:

chef Gonin spunea...


Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gustoase, îmi place blog-ul are mai multe variante şi este de înaltă calitate... Va invitam sa vizitati blog-ul meu din Valencia, cu reţete tradiţionale din regiunea Valencia.

http://valenciagastronomic.blogspot.com.es

În această săptămână "fritters dovleac reteta" şi săptămâna următoare "Mona Paşti din Valencia" ai de gând să-şi piardă?

În blog-ul meu puteţi găsi un Traducător

ta, dacă vă place gastronomie valenciană, puteţi plasa codul HTML pe blog-ul dvs., şi veţi avea acces direct la blog-ul meu, veţi vedea că se
drăguţ.

Paula Gafitescu spunea...

Ochioase rau ;) Daca ai veni cu platoul ala la mine n-ar mai ramane nici una pe el :))Imi place somonul afumat, e the best ;) Te pup

Irina (Bucataria Irinei) spunea...

Si mie imi plac foarte mult la micul dejun... Mananc doua felii si imi tin de foame pana la amiaza! La petreceri sunt nelipsite!

diamond spunea...

va multumesc! imi place mult somonul! va pup! :D

Natalia spunea...

Ce bine arata!