o reteta usoara ghiveci de legume, de post... se poate manca si calda si rece dupa cum place fiecaruia
eu nu am tinut post, eu am mancat alaturi de o bucata mare de branza!
asadar:
Ingrediente:
1 vanata
1 ardei gras
1 ceapa
2 dovlecei
2-3 cartofi
3-4 rosii, eu am pus mai multe cherry
pastai verzi din conserva
pasta de toamate
patrunjel
sare
piper
ulei
vegeta
ardei iute
am pus cartofii la fiert... in apa cat sa-i acopere cu f putina sare ( atentie nu sarati prea tare intrucat si pasta de rosii sau bulionul e saratel)
iar intre timp ceapa taiata maruntel se calea in tigaie in 2 linguri de ulei...
cand ceapa e aurita usor se adauga peste cartofii care dupa doua clocote ... li se dauga ardeii...
apoi pe rand dovleceii taiati cubulete si mai apoi vinetele...
dupa ce-i lasati cateva clocote si apuca nitel sa sa inmoaie un pic... adaugati rosiile ( oparite in apa fiarta si curatate de pielite; mai apoi maruntite)
tot atunci adaugati si bulionul...
lasati sa fiarba totul aprox 15- 20 de min. atentie, sa nu se inmoiae prea tare legumele...
la final adaugam pastaile din conserva, pe care le-am scurs si le-am clatit cu apa rece...
am lasat sa dea intr-un clocot... apoi am adaugat verdeata maruntita, am potrivit gustul ...
am pus capac deasupra si gataaa...
Pofta mare!
Everything You Need to Know About the Wild Alaskan Company Subscription
Acum 41 de minute
2 comentarii:
Bun si sanatos!Weekend placut!
multumesc, Haplea! :*
Trimiteți un comentariu