revin cu reteta mai tarziu...
ciupercile sunt preferatele mele...in orice forma posibila! tocanita asta e delicioasa! m-am cam grabit cand am facut pozele...
am scapat cateva picaturi de sos pe marginea farfuriei! :D ma iertati, da?
repejor pe farfurie:
Ingrediente:
3-4 pulpe de pui- eu am pus dezosate
300 gr. ciuperci
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
50 gr. unt
2 linguri de faina
1 pahar de vin alb
4 linguri de bulion
1 jumate pahar cu apa
sare
curry
amestec 5 condimente
carnea se condimenteaza bine... si se lasa putin timp sa se odihneasca... se prajesc in putin ulei incins... se intorc si pe o parte si pe alta...e asa maronie datorita condimentelor...
se scoate carnea pe o farfurie... ceapa taiata si usturoiul se calesc in uleiul aromatizat de condimente...
se adauga carnea peste ceapa aurie...
se stinge cu vin...
se adauga bulionul...si apa...
se adauga ciupercile calite in unt... se mai adauga condimente daca este cazul...
se acopera oala si se lasa sa mai scada vreo 10 min...
se mannanca bine cu crutoane de paine prajita... la sfatul Amaliei, am incercat si eu! ii multumesc!
Pofta mare!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
14 comentarii:
O reteta buna in orice moment.
Un deliciu...as manca ciuperci in fiecare zi!
ciao!
asa e Sara!:D te pup!:D
multumesc, nicoleta!:D :P
très savoureux ce poulet aux champignons, un vrai régal pour les papilles
bonne soirée
Rapid si bun!Si eu ador ciupercile de toate felurile!
merci, Fimere!:D
maya, saru-mana!:Dte pup!
da, da ciuperci rule!:D
Arata apetisanta rau.Am pofta mare la ora aceasta.salvat.mersi
multumesc, Paradis!Pofta mare!:D
Ha, ce nostima esti! La cat salivez la bunaciunea asta, crezi ca mai am ochi sa vad picaturile de sos de pe marginea farfuriei. Sa-ti fie de bine!:))))
ciupercile sunt si preferatele mele...mmm...gustos!
multumesc frumos,Laura!:)) stiu ca e bine sa fii atent cu prezentarea ...da la foame nu cred ca mai baga cineva de seama! te pup!:D
mariette, batem palma? :D ciupercile sunt minunate!:D
Trimiteți un comentariu