500 gr. fusilli
500 gr. kaizer afumat
900 gr. ciuperci
1 ceapa mare
2 catei usturoi
sos pesto iute- eu l-am luat din Kaufland
800 gr. sos rosii
sare, piper dupa gust
oregano, busuioc
1 varf cutit chili
parmegiano
in grasimea ramasa de la kaizer se adauga ceapa tocata marunt... completati cu ulei daca e cazul...
cand ceapa s-a aurit usor se adauga ciupercile taiate grob...
pastele le-am fiert in apa cu sare si un strop de ulei aprox 15 min. mie imi plac al dente asa ca am avut grija sa nu le fierb prea tare.
le-am racorit sub jet de apa rece si...
apoi repede pe farfurie... sos deasupra si ... un pic de cascaval ca parmegiano nu gasisem...
sunt f bune! pofta mare!
le-am racorit sub jet de apa rece si...
apoi repede pe farfurie... sos deasupra si ... un pic de cascaval ca parmegiano nu gasisem...
sunt f bune! pofta mare!
7 comentarii:
arata fff bine...de unde ai achizitionat acel set de condimente??
As adauga mereu numarul de persoane langa ingrediente - 500 grame de fusili ar fi cam pentru 5 persoane.
N.B. Pasta se face "fresh" si se mananca pe loc (nu am vazut pasta tinuta in frigider ca borsul nostru autohton). Cel mult sosul, pregatit si tinut separat, se poate lasa pentry a doua zi.
Eu prefer combinatiile mai simple, si fara carne...
multumesc, Ella! condimentele le-am achizitionat din Turcia!
Dana, nu am tinut sosul la frigider ca a disparut repede iar daca fac fara carne Dani nici nu se atinge de ele :))
de regula, scrie si pe pachetul de paste ca 500 gr = 4 portii.
Imi plac pastele, in fel si in chip! Bune, tare bune! Pupici si o saptamana minunata!
multumesc, Adela! o saptamana frumoasa si tie! :D
Buna ziua. Imi face o deosebita placere sa citesc blogul dumneavoastra si sa vad ce mai este nou in blogosfera culinara. Mi-ar face deasemenea placere daca ati dori sa facem un schimb de link. Blogul meu este www.retete-sanatoase.ro .Astept cu drag un e-mail de la dvs, pozitiv sau negativ la adresa office@retete-sanatoase.ro
Cu stima,
Anda Marinescu.
Trimiteți un comentariu