in doi timpi si trei miscari e gata!
Pozele de prezentare:


Ingrediente:
carne de pui: 3-4 pulpe superioare dezosate, piept, ce doriti...
60g kaizer sau slaninuta afumata
1 ceapa mare
3 ardei am pus si gras si kapia(e mai dulce)
4 catei de usturoi
1 lingura boia dulce
piper
sare
ulei
200 ml vin sec




dupa care se adauga vinul...lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot...

va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede... si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura... da un gust excelent mancarii!


reteta este a Amaliei! intrati si vizitati-o are niste retete tare bune!:D
Pofta mare!
16 comentarii:
Ce asi mai manca o portie..........mmm.
Seara buna!
multumesc, draga maria! te astept cu mare placere!:D
foarte buna tocanita ta !
multumesc frumos, panselutzo!:Dpup!
Super apetisant arata.Am sa incerc si eu sa pun bacon, pentru ca pana acum tot fara am facut.
Sa ai o zi frumoasa.
Arata minunat!
Mi-ai facut pofta.
Pozele sunt mai mult decat sugestive.
Imi place cum ai pregatit "decorul":)
Tare imbietor arata, e si ochioasa si gustoasa. O saptamana minunata
eeehhh, ce bine arata !!!!
multumesc,Micule, te sfatuiesc sa pui afumaturi in mancaruri, da un gust mama mia! mai ales la mancarurile cu pui si/sau de cartofi! te pup!
iti multumesc, draga Claudia!:D
Lia,multumescu-ti!:D pupici!:D
yafa, iti multumesc! e simpla, buna si rapida! :D
multumesc, Sabina!:D
foarte buna ideea! si imi plac la nebunie si culorile :D
multumesc fain, ama! te pup!
Trimiteți un comentariu