dupa descoperirea unor retete bune, mi-am schimbat total parerea si imi pare chiar bine!:D
dovleceii sunt simplu de facut, crocanti in exterior, moi in interior... pur si simplu nu le poti rezista... culoarea lor aurie te imbie sa-i gusti ...
multumesc Laurei pt reteta si o pup cu drag!reteta o gasiti si pe blogul ei! rasfoiti-l ca gasiti numai delicatese! :D
poza de prezentare:
1kg. de dovlecel
250 ml iaurt
50 ml ulei
pesmet
50-70 gr telemea mai uscata
sare
14 comentarii:
da sunt super deliciosi...si eu ii fac cat de des pot...mmmmm
deliciosi!ma bucur ca dovleceii te-au cistigat de partea lor!
Imi plac dovleceii la nebunie! Dar sosul tzatziki cum se face?
iubita si tu ai facut reteta asta,vai arata asa de bine, din pacate eu nu mai gasesc dovlecei pe aici, voi incerca cu zuchini, te pup Diamond!
Hallo Diamantule,
si eu cind eram un pic mai tinär nu dädeam nimic pe Dovlecei.
Acuma tot asa ii apreciez la fel.
Minunat ti-au iesit. Compliment.
Multe Salutäri din Nürnberg Jacob
O reteta de milioane!
Michelle, bine faci!:D ce e bun se papa repede! :D
multumesc, alis!:D da -au castigat si-mi pare tare tare bine! :D pupic!:D
sosul tzatziki folosesc iaurt bine scurs de apa ( aprox 250-300 ml), 1 lingura ulei de masline, 5-6 miezi de nuca macinati, 2-3 castraveti taiati marunt si tamponati cu un servet ansorbant...un catel de usturel si 2 daca vrei mai picant- dat pe razatoare si cateva fire de marar si sare dupa gust. se amesteca toate impreuna si se da sosul la frigider vree de cateva ore! :Dbuun, buun! :D
Claudia, foarte buna reteta! merge de minune si cu zuchini! :D pupici!
Jacob, multumesc! :D o data cu descoperirea unor retete bune, dovleceii au alta apreciere din partea mea! :D
o zi frumoasa!:D
multumesc, Viata! :D
L-am gasit pe tzatziki, dar fara nuci: http://v-retete.blogspot.com/2009/09/sos-tzatziki.html. Mi-e pofta de tzatziki!
Cristina, pun si eu reteta, imediat! :D iti recoand sa pui nuci, e buunn!
Trimiteți un comentariu