sa o faceti si voi ca n-aveti ce pierde! :D
Pozele de prezentare:


800 gr piept pui/pulpe pui dezosate
50 gr. unt
50 ml. ulei
2 cepe
1 morcov mic
2-3 frunze de dafin
400 gr. smantana
2-3 cartofi taiati cubulete
2 linguri faina
sare
marar










se aesteca pana se omogenizeaza totul...
se mai da in cateva clocote...
se adauga mararul tocat si se acopera oala cu un capac!
tadaaam!
fuarteee buuun!:D


o zi minunata sa aveti!
9 comentarii:
Ce bine arata mancarica si ce frumos ai decorat-o!...
multumesc, Ralu! :D te pup!
da asa e , e delicioasa si eu fac destul de des puiul cu sos alb, iubita te asteapta un premiu-joculet la mine, o zi faina,te pup.
Daca mai citesc inca un blog culinar se perforeaza duodenul :) Felicitari pentru posturi, poze si design, excelent! Succes!
multumesc mult, Claudia! :D trec sa iau surpriza! multumesc!:D un weekend placut!:D
multumesc mult, Madalin!bine ai venit pe blog, te astept cu mare placere! un weekend placut!:D
Puiul tau cu sos alb este super delicios! Multumesc pentru reteta Diamond! La favorite cu reteta.
suntem...tize!:D sa iti fie de bine! ma bucur ca ti-a fost pe plac! te mai astept!:D
arata absolut genial ! as vrea sa incerc, dar am o intrebare, ceapa se pune la calit in alta tigaie cu sosul pe care l-a lasat puiul ?
Trimiteți un comentariu