miercuri, 2 decembrie 2009

Pui cu bere

Azi vin cu o reteta deliciosa de pui...cu bere!

carnea e tare frageda, se desprinde cu usurinta de pe os si sosul e... e delicios!

Pozele de prezentare:



Ingrediente:
ciocanele de pui/ sau pulpe superioare
2 cepe
o bere blonda/ merge si bruna dar sa nu fie f amara
sare
piper dupa gust

puiul se rumeneste in tigaie...

in sosul ramas de la pui se adauga ceapa taiata fin... si se inabuseste bine...
cand ceapa s-a inmuiat se pune puiul peste ceapa la loc in oala...

se adauga berea...peste pui, trebuia ca acasta sa acopere carnea...


se acopera oala si se pune la fiert molcom... si uitati de ea 1h, poate chiar si mai mult... carnea va incepe sa se desprinda frumos de pe os...

berea se va evapora...

si va lasa un sos absolut delicios...

ia: ii tare bun!:D

am avut ca garnitura piureu de cartof... si am decorat dupa bunul plac!:D

mai aproapeee


va recomand ceva acrituri muraturi, castraveti... e o bunatate! eu am avut castraveti murati!
multumesc Adriana Nicoleta!

8 comentarii:

Momo spunea...

deja's ametita de ce bine rata!:))

Elena Toma spunea...

Of, ce minunat trebuie sa fie! E o reteta care poate fi si pentru masa de pranz de fiecare zi, dar si de sarbatoare. Eu o sa o "asortez" cu o salata de legume si fructe murate.
Felicitari!

Maria spunea...

I love so much chicken with beer, and your looks amazing. Greetings!

ama spunea...

si eu am facut zilele trecute pentru prima data pui cu bere :) nu as fi crezut ca e asa de bun. si acum vad ca nu sunt singura incantata de sosul facut de bere :D

diamond spunea...

alison, sa vezi ce te-ar aeti si gustul!:D pupici!

diamond spunea...

bine, ai venit,Elena! :D ai are dreptate, se poate asorta cu multe garnituri!:D

diamond spunea...

Thx, Maria!it's a very good recipe! :D isn't it?

diamond spunea...

da, ama,este tare bun, ma gandeam ca n-o sa-mi placa da... n-a fost asa!:D