apreciata de adulti si mancata de cei mai mofturosi copilasi!
din pacate nu am foarte multe poze, deoarece am faurit-o noaptea. ma grabeam si totodata nu aveam prea multa lumina pentru niste poze reusite...
asadar produsul:
2 oua
3-4 rosii deshidratate
3 linguri de ciuperci tocate (din conserva)
3-4 castraveti murati mai mici
1 lingura de masline negre feliate
jumatate de ardei gras galben taiat cubulete
sare piper, piper boabe
1 frunza dafin
1 ceapa
1 morcov
o felie de telina
radacina de patrunjel
peste carne se adauga rosiile deshidratate, ciupercile, castravetii murati, toate taiate in cubuleti mici.
se adauga maslinele, cubuletele de ardei,sarea si piperul...
apoi se adauga oualele batute si se amesteca totul cu grija pana obtinem o compozitie omogena...
se uda bine o bucata mare de hartie de copt si se stoarce bine.
compozitia de carne se asaza pe pe hartia de copt si se ruleaza, cu multa grija pentru ca este destul de moale, in hartia de copt.
Salamul de carne obtinut se ruleaza intr-o adoua hartie de copt, udata in prealabil si stoarsa bine...
capetele se leaga cu sfoara de bucatarie...
se umple o oala incapatoare cu apa calda, se adauga ceapa, morcovul, telina, radacina de patrunjel boabele de piper, foaia de dafin si se pune la fiert la foc mediu...
cand apa se apropie de punctul de fierbere, se adauga rulada...
oala se acopera partial cu un capac si se lasa la fiert pt cca 1 ora.
dupa ce a fiert complet, se scoate din apa si se lasa pe un fund de lemn ca sa se raceasca foarte bine...
dupa ce s-a racit, se taie in felii, se asaza pe platou alaturi de cruditati sau alte bunatati!
foarte buna!
pofta mare!
sursa
2 comentarii:
Ce frumoasa si rotunda a iesit! Delicioasa ;)
un adevarat festin, a iesit perfect si acum trebuie doar impartita si mancata..sa avem pofta :P
Trimiteți un comentariu