prin urmare avem nevoie de:
ficatei de pasare
o ceapa
ardei iute
3-4 catei usturoi
zeama de la o lamaie
1/2 de lingurita ienibahar (optional)
sare
piper
ulei pt prajit!
ficateii se pun la prajit in ulei, iar in mijloc se pune ceapa taiata in 4- la mine s-a desfacut in mai multe :))
se adauga condimentele si se lasa la foc mic pana se fac asa cum place fiecaruia...
intre timp am dat usturoiul pe razatoare, am taiat ardei iute, nu pe tot ci doar varful...
cand ficateii sunt gata, inchidem focul, apoi adaugam maglavaisul de mai sus si acoperim cu un capac pret de 7 min.
mai de-aproape:
eu as fi adaugat mai multa lamaie...
nu trebuie sa fie prea acri, prea iuti sau prea usturoiati!
mai de-aproape:
reteta o am de aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20146/Ficatei-libanezi/ apartine sarei nc pusa in executie de BD
multumesc fetelor :)
4 comentarii:
Imi place reteta , dar fara ienibahar ca nu-l suport de nicio culoare :)). Mi-am notat-o si cred ca o sa o incerc. Pupici !
Amalia, poti incerca si fara condimentul asta, sunt bunuti, bunuti!
eu am pus gand rau unor retete de ale tale! :D! te pup!
Ioi, mi-ai amintit de ei, sunt super, sa va fie de bine gagix.
Dana, imi place mult ce vad pe blogul tau! sunt ceva retete pe care vreau sa le fac! iti multumesc pt vizita, te astept cu placere!:)
Trimiteți un comentariu