knedly sunt niste galuste cu branza, asemanatoare cu coltunasii si se mananca pe nerasuflate! calde sau reci!:P
merge de minune un sos de ciuperci alaturi, eu n-am mai facut le-am mancat asa simple:P
Poza de prezentare:
Ingrediente:
500 gr branza dulce
2 oua
100 gr. pesmet
50 gr.faina
50 gr.unt
sare
branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa...
se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine...
se dauga faina si jumatate din cantitatea de pesmet...
albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul anterior se amesteca cu grija de jos in sus pana se incorporeaza tot...
apoi se aduga restul de pesmet, va rezulta un aluat usor lipicios!
carnea se taie cubulete si se prajeste in tigaie, in unt ( eu nu am prajit in unt ca deh, kaizerul e destul de gras)
se aduga pesmetul si sarea daca este nevoie!
se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine...
se dauga faina si jumatate din cantitatea de pesmet...
albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul anterior se amesteca cu grija de jos in sus pana se incorporeaza tot...
apoi se aduga restul de pesmet, va rezulta un aluat usor lipicios!
150 gr carne afumata ( eu am pus kaizer afumat)
1 ou
20 gr. unt (optional)
1 lingura pesmet
carnea se taie cubulete si se prajeste in tigaie, in unt ( eu nu am prajit in unt ca deh, kaizerul e destul de gras)
se aduga pesmetul si sarea daca este nevoie!
se imparte aluatul in bile aprox 16
se aplatizeaza usor cu mana si se pune jumate de lingurita de umplutura
se pune la fiert apa cu sare... cand clocoteste, se aduga galustele la fiert la foc mic...
se fierb aprox 8 min pana se ridica la suprafata.
dupa 8 min, se scot la scurs
de aproape:
decor:
decor:
unt cascaval ras
se incalzeste untul si se aduga peste galuste apoi se presara cascaval ras!
Bune rau! :P
Bune rau! :P
sa aveti pofta!:D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu