muschiuletul are un gust usor dulceag datorita prunelor, un parfum de... afumatura si dupa ce dai o bucatica pe gat simti iuteala piperului...:D
sosul sporeste gustul muschiului... si merge de minune mai ales ca muschiul e slab, fara grasime...
am papat muschiuletul cu garnitura de cartofi prajiti si un pahar de vin sec rosu! fuarteee buuun! :)
prunele uscate au o savoare anume, mai bine incercati inainte una sa vedeti daca va place la gust, miros... :P
stiu ca moldovenilor le va placea, n-are cum sa nu le placa, in Moldova se mananca prune uscate, ciulama cu mamaliga si altele! :D
poza de defilare:
Ingrediente:
1 muschiulet de porc
150 gr. prune uscate/ perje, pe scurt
100 ml vin alb
100 ml vin rosu
sare
piper
muschiul se bate cu ciocanul pentru snitele, apoi se condimenteaza cu sare si mai ales, piper.
prunele se pun la inmuiat in vinul rosu cateva minute, apoi se scot samburii...
prunele se asaza pe muschiuletul de porc, una langa alta , pe lungime.
se ruleaza si se prinde cu scobitori...din loc in loc
se ruleaza si se prinde cu scobitori...din loc in loc
se lasa la cuptor pana se rumeneste carnea...
before:
4 comentarii:
Odata trebuie sa incerc si eu muschiuletul asta cu prune!Cred ca mie mi-ar place..alor mei..nu stiu :D
maya, daca iti plac mancarurile mai dulci, ai nimerit, ii bun!:D
eu sunt la inceput pe aici... sper ca e ok ca am pus o reteta de a ta cu mentiunea de rigoare nu?:P
te pup! :P
am sa incerc muchiuletul tau,cred ca o sa ne placa
abia astept sa-mi spui parerea, pansy!:D
Trimiteți un comentariu