poza de album...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjLgF0rdvWO9QC4Sqy64cFCS9PGz2VSUps4ZVINRPew8jni5zseyhtzbJFIuU6Oy_kZUSX1yBRWNnOeRrxCR1QTaNQn6kYEPc0d0mebvSTpgSIXp3sFKA23AKUAwRWXeawtviLDxAedpY/s400/7.jpg)
1 cana mere rase
1 cana faina
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1/2 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide etc ( dupa dorinta fiecaruia)
zahar vanilat
zahar vanilat
canile sunt de acelesi dimensiuni, mai putin paharul cu ulei, masurat si el ( nu am 4 cani asemenea )
faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compozitie...
se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3TlbFY-le0hwE78kwNViEe5SSkWfA4MP7ClXqhbqxbnEo9KbmCn3nLiqQDnIqANCgeLlxo9Lov6j2E-EIhv0mQEh62g4zW6QrQIK8j-DXcFuNNOSffUQUhUnWY3G0ITVspaWgV_Warzc/s400/2.jpg)
rezulta o compozitie usor vascoasa...
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia... si se niveleaza usor
se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3TlbFY-le0hwE78kwNViEe5SSkWfA4MP7ClXqhbqxbnEo9KbmCn3nLiqQDnIqANCgeLlxo9Lov6j2E-EIhv0mQEh62g4zW6QrQIK8j-DXcFuNNOSffUQUhUnWY3G0ITVspaWgV_Warzc/s400/2.jpg)
rezulta o compozitie usor vascoasa...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMJBPjJgSy7u4CYLeHQEioGzQkm89mEPowmaCHZj0bDiDfGcBX_YTRrYUKX0qGRNXmFDCrDi2UiiRPCNyKtZ6oyipign8fsg4ibxXJmhNwRaCJi3W0ZOxsQ5ei7NQFWhNYjw6SzgIRRGw/s400/3.jpg)
deasupra am presarat migdale...
se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii...
am testat-o cu scobitoarea...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeAa1RNvB2fU76unaNNbZ0YR6HkZKdM77GeiXP_38H9Buoto-od4rNUaDiHQ_iegv9hlfHENioGYNkkZ5WCsJ7QV0OZIMiyEqyh7YXfumDCtPWiqg_f7TWsSYsOa7VPbTquMPsh112WBE/s400/4.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeN1RWTSHJK9aDEVLolRG61pw96oSUFF77uFm6I_7EVVkHr0zkLanu5TM8TX8UruhkfWdIUGa-8zA6qB1lyg5_lvVdSA-5Y87Dwxr2smsHdfdX9542BtEp301Yzh39dGQ0LYQkrDuEHJI/s400/5.jpg)
se adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine...
dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina...
se toarna fierbinte deasupra prajiturii...
sau asteptati sa se raceasca prajitura o taiati frumos in patrate sau romburi si apoi glazurati...
am taiat in patrate, am glazurat, mai jos am taiat in 2 sa vedeti sectiunea ...
Va recomad prajitura cu incredere! e delicioasa!
se face foarte usor si foarte rapid!
7 comentarii:
Super delicioasa! Am s-o fac si eu!Te pup.
Elisa, ma bucur daca ti-a facut cu ochiul! eu spun ca iti va placea!:D
pup si eu!
hmmm!delicioasa!ador praji cu mar!sigur o voi comite si eu!multam de vizita!
si eu iti multumesc, alison! :D
ce bine arata! ma bagi in spital!
Fata, nu intra in spital...apuca-te si execut-o! :D e super rapida!
Arata f bine...sapt aceasta o voi incerca. Glazura e elementul cheie pt mine.pup! Revin cu detalii dupa :)
Trimiteți un comentariu