poza de album...
si patratul sectionat in 2 sa va fac pofta :D
1 cana mere rase
1 cana faina
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1/2 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide etc ( dupa dorinta fiecaruia)
zahar vanilat
zahar vanilat
canile sunt de acelesi dimensiuni, mai putin paharul cu ulei, masurat si el ( nu am 4 cani asemenea )
faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compozitie...
se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze
rezulta o compozitie usor vascoasa...
se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze
rezulta o compozitie usor vascoasa...
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia... si se niveleaza usor
deasupra am presarat migdale...
se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii...
am testat-o cu scobitoarea...
se adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine...
dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina...
se toarna fierbinte deasupra prajiturii...
sau asteptati sa se raceasca prajitura o taiati frumos in patrate sau romburi si apoi glazurati...
am taiat in patrate, am glazurat, mai jos am taiat in 2 sa vedeti sectiunea ...
Va recomad prajitura cu incredere! e delicioasa!
se face foarte usor si foarte rapid!
7 comentarii:
Super delicioasa! Am s-o fac si eu!Te pup.
Elisa, ma bucur daca ti-a facut cu ochiul! eu spun ca iti va placea!:D
pup si eu!
hmmm!delicioasa!ador praji cu mar!sigur o voi comite si eu!multam de vizita!
si eu iti multumesc, alison! :D
ce bine arata! ma bagi in spital!
Fata, nu intra in spital...apuca-te si execut-o! :D e super rapida!
Arata f bine...sapt aceasta o voi incerca. Glazura e elementul cheie pt mine.pup! Revin cu detalii dupa :)
Trimiteți un comentariu