reteta o am din Carticica Practica..
Placinta este un foarte bun aperitiv, daca o faceti sa aveti la indemana o bere... va merge ca unsa! :D
nu este inalta are 1 cm max-2 max, daca o vreti mai inalta folositi o tava mai mica...
si mare atentie, gustati branzeturile inainte sa nu fie foarte sarate! daca telemeaua este sarata, puneti-o in apa la desarat!
asta e poza de defilare... :P
Ingrediente:
100 gr.cascaval
100 gr. telemea (am pus feta in loc deci 200 gr.feta)
100 gr. feta
100. gr svaiter
150 ml ulei
3 oua
200 gr. faina
3 linguri susan
sare
ulei pt uns tava
si gris pt tapetat tava
albusurile se bat cu putina sare pana se intepeneste pe tel...
branzeturile se dau pe razatoare...
apoi galbenusurile se freaca bine cu mixerul adaugand putin cate putin din ulei...
se amesteca vartos...
5 comentarii:
Imi lasa gura apa:) Cam cat trebuie sa stea la cuptor?
e gata cand se aureste deasupra si arginile se bronzeaza frumnos! scuze pt raspunsul atat de traziu!:)
In procesul de preparae nu mai apare drojdia uscata. Cand se adauga?
Nici laptele nu stiu cand sa-l pun si cum.
Va rog sa/mi raspundeti.
drojdia se dizolva in laptele usor caldut. si se adauga dupa branzeturi. scuze de intarziere nu am acces la net constant!
Craciun Fericit!:D
Trimiteți un comentariu